Η καταιγίδα που έπληξε την Αττική τις τελευταίες ώρες έφερε ξανά στο προσκήνιο τα προβλήματα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Συγκεκριμένα, το νερό πέρασε ξανά από την οροφή του γηπέδου, με αποτέλεσμα αυτό να πλημμυρίσει για ακόμη μία φορά σε λίγους μήνες.
Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, οι άνθρωποι του γηπέδου έχουν τοποθετήσει μουσαμάδες νάιλον στο παρκέ για να το καλύψουν και να μην φουσκώσει από τα νερά.
Ευτυχώς ο Ολυμπιακός δεν έχει αυτές τις μέρες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο γήπεδο, αφού στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague θα παίξει εκτός έδρας με Παρί και Μπαρτσελόνα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Άλεκ Πίτες συνεχίζονται, με τους Ισπανούν να γράφουν για τον πιθανό επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμερικανού φόργουορντ του Ολυμπιακού.
Το NBA ολοκλήρωσε την έρευνά του και έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν επέλεξαν να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς της regular season.
Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2027 θέλει να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, απέναντι στην Ολλανδία.