BHMAGAZINO: Η Σίλια Κριθαριώτη στο Παρίσι
Η διεθνούς φήμης fashion designer Σίλια Κριθαριώτη έρχεται στο εξώφυλλο του BHMAGAZINO, αυτή την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, μαζί με το ΒΗΜΑ.
Το BHMAGAZINO αυτής της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Σίλια Κριθαριώτη. Η διεθνούς φήμης fashion designer, φωτογραφίζεται στο Παρίσι μαζί με το top model Ιρίνα Σάικ λίγο πριν ξεκινήσει το φαντασμαγορικό της show Υψηλής Ραπτικής.
Μια επίδειξη στα πλαίσια της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην Πόλη του Φωτός. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας λαμβάνουν μέρος σε μια υπέροχη γιορτή, αφιερωμένη αποκλειστικά στην Haute Couture. Το BHMAGAZINO ήταν εκεί, παρακολουθώντας ένα θέαμα γεμάτο φαντασία, χρώματα, σχέδια, εικόνες.
Ακόμα γνωρίζουμε τον Μάγκνους Κάρλσεν, τον κορυφαίο σκακιστή του κόσμου που εκμυστηρεύεται ότι το αγαπημένο του σπορ δεν είναι το σκάκι αλλά το γκολφ.
Μεγάλο αφιέρωμα στα σπουδαία επιτεύγματα της επιστήμης για την καταπολέμηση του καρκίνου εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου.
Οδοιπορικό και θεαματική φωτογράφιση στο Μαρόκο, στην πιο ατμοσφαιρική χώρα του κόσμου.
Τέχνη, πολιτισμός, ταξίδια στον κόσμο και εντυπωσιακές παρουσιάσεις των τελευταίων trends στον πλανήτη μόνο στο BHMAGAZINO.
Κυκλοφορεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου με το ΒΗΜΑ
- Χαϊδάρι: Άγριος ξυλοδαρμός μέσα σε ιατρείο – Τον ξυλοκόπησε επειδή του έκανε παρατήρηση να μιλά πιο σιγά στο κινητό
- Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του και μητέρα των διδύμων – Κουμπάρος ο αδερφός του Γιάννης
- Ελληνικά αεροδρόμια: Οι καθυστερήσεις των πτήσεων αυξάνονται κατά 63% – Τι θα εξεταστεί στη σημερινή σύσκεψη
- Basketball Sphere: «Oι τρεις παίκτες που είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό»
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442