
«Καυτή» ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο κατάμεστο Καραϊσκάκη
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που έχουν κατακλύσει το «Γ. Καραϊσκάκης», έχουν δημιουργήσει φοβερή ατμόσφαιρα πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ένα από τα πιο κρίσιμα ντέρμπι «αιωνίων» λαμβάνει χώρα σε πολύ λίγη ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού στο Φάληρο, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Οι «ερυθρόλευκοι», μετά από 19 αγώνες, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μέχρι τώρα 43 πόντους. Οι «πράσινοι» είναι στην τρίτη θέση και στο -4 από τους πρωτοπόρους κατόχους του Conference League, μετρώντας 39 βαθμούς.
Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ξεφύγει στο +6 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο +7 από τον τρίτο Παναθηναϊκό. Αν συμβεί αυτό, τότε αυτόματα οι Πειραιώτες θα γίνουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Και έχουν κατακλύσει από νωρίς το φαληρικό στάδιο δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.
Ο 12ος παίκτης των Πειραιωτών αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο και να ωθήσει τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ σε μία σπουδαία νίκη, η οποία θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να ξεφύγει κι άλλο από τους διώκτες του και να γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος στην ιστορική χρονιά συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
- Καυστικός Τσίπρας: «Ο φαύλος κύκλος της παράλυσης παράγει σοβαρές απειλές»
- Συνελήφθη 41χρονος που πέταγε μπάζα στο Αιγάλεω
- Νότια Κορέα: Γιατί κατηγορείται ο μεγιστάνας πίσω από τους K-Pop θρύλους, BTS;
- Βρετανία: Έρευνα για το Telegram, με την κατηγορία ότι διακινείται παιδική πορνογραφία μέσω της πλατφόρμας
- Παγκόσμιος σάλος: Μπάλα, Formula 1, Ολυμπιονίκες, συνοδοί πολυτελείας και «ντόπα του γέλιου» σε Μιλάνο και Μύκονο!
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Οι καταθέσεις του 16χρονου και του 20χρονου για την παράσυρση της ανήλικης – «Ήθελα να αυτοκτονήσω»



