Μετά το «διπλό» (1-3) στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ONEX επιστρέφει στην έδρα της, σήμερα Σάββατο (25/1) το μεσημέρι.
Στις 15:30 (EPT Sports 3), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Άθλο Ορεστιάδας, τον οποίο φιλοξενούν στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 13η «στροφή» της Volley League.
Στη συνέχεια, την Τετάρτη (29/1, 18:00), ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CEV Champions League.
Χασμπαλά ενόψει του ματς: «Να συνεχίσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα»
Δηλώσεις ενόψει του Ολυμπιακός – Άθλος Ορεστιάδας έκανε ο Ματέο Χασμπάλα, χαρακτηρίζοντας τον προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών ως «ανταγωνιστική ομάδα», ενώ τόνισε πως θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι. Αναλυτικότερα: «Ενα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με τον Άθλο, για το πρωτάθλημα. Ο Άθλος είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, κάτι που έχει αποδείξει. Για αυτό, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θέλουμε, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία μας στο πρωτάθλημα».
Τα δεδομένα που υπάρχουν για τον τόπο διεξαγωγής του Final Four της Euroleague το 2027 – Η συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η… αστάθεια στην περιοχή και οι πιθανότερες έδρες στην Ευρώπη.
Το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη του Roland Garros κόντρα σε Αλεξάντρ Μίλερ και Λίντα Νόσκοβα, αντίστοιχα.