Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Ανατροπή… τίτλου με Ανγκισά και Λουκάκου
Μεγάλη Νάπολι έριξε στο καναβάτσο τη Γιουβέντους με σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, βρίσκεται στο +6 από την Ίντερ και κάνει όνειρα επιστροφής στον θρόνο, μετά από έναν χρόνο.
Απέναντι στην πρώην ομάδα του, Γιουβέντους, ο Αντόνιο Κόντε αναδείχθηκε νικητής, κερδίζοντας 2-1 με ανατροπή για την 22η αγωνιστική της Serie A, αποτέλεσμα που έστειλε τη Νάπολι προσωρινά στο +6 από τη δεύτερη Ίντερ, που έχει δύο ματς λιγότερα.
Μόλις δύο ημέρες μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του στο Τορίνο, ο Ραντάλ Κολό Μουανί ξεκίνησε στην ενδεκάδα της «σινιόρα βέκια» και χρειάστηκε 43 λεπτά για να… συνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα, μετά από ατομική προσπάθεια.
Στο δεύτερο μέρος, όμως, η Νάπολι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ισοφάρισε στο 57΄ με κεφαλιά του Ανγκισά από σέντρα του Πολιτάνο, για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 69΄, όταν ο ΜακΤόμινεϊ κέρδισε πέναλτι από τον Λοκατέλι και ο Λουκάκου «έγραψε» το 2-1.
Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται προσωρινά στο +6 από την πρωταθλήτρια Ιντερ (που έχει όμως δύο ματς λιγότερα), ενώ η Γιουβέντους έμεινε πέμπτη και κινδυνεύει να απομακρυνθεί από την πρώτη τετράδα.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»