Ολυμπιακός: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πόρτο (pic)
Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο για το Europa League (19:45).
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Πορτογαλία για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την Πόρτο (19:45) στο «Ντραγκάο».
Μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τους Δράκους, με τον Βάσκο τεχνικό της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να δίνει μεταξύ άλλων φανέλα βασικού στον Γιώργο Μασούρα.
Πιο αναλυτικά, μπροστά από την εστία του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Γκαρθία και Μουζακίτης θα είναι στα χαφ, με τους Τσικίνιο, Κωστούλα και Μασούρα πίσω από τον Ελ Κααμπί.
Συνοπτικά η 11άδα: Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Γκαρθία, Μουζακίτης – Τσικίνιο, Κωστούλας, Μασούρας – Ελ Κααμπί.
Ο Μεντιλίμπαρ χρησιμοποιεί στα «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής τους Μασούρα και Τσικίνιο, σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα της ΠΑΕ, με τον Κωστούλα να βρίσκεται πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που είναι για μια ακόμα φορά η αιχμή του ερυθρόλευκου δόρατος.
Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος μπορεί να ταξίδεψε στην Πορτογαλία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί, μετά τον τραυματισμό που είχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Στον πάγκο οι Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Κοστίνια, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Παπακανέλλος και Αποστολόπουλος.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442