Μέσα σε πέντε λεπτά ο Ολυμπιακός βρήκε δύο ωραία γκολ για να βάλει τις βάσεις του διπλού στο Περιστέρι, με τον Ρέτσο στο 18΄και τον Ελ Καμπί στο 23΄ όμως Φωτιάς και Παπαδόπουλος «κρατάνε» μέσα στο ματς τον Ατρόμητο.
Και αυτό γιατί στο 37΄οι γηπεδούχοι μείωσαν με γκολ του Καραμάνη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρλίτος, όμως ακόμη και στο ζωντανό φάνηκε πως ο παίκτης του Ατρομήτου έχει κάνει «καθαρό» φάουλ στον αμυντικό του Ολυμπιακού.
Ο Καραμάνης όπως φάνηκε ξεκάθαρα και χωρίς καμία αμφιβολία και σε όλα τα ριπλέι, «γκρεμίζει» τον Κοστίνια πέφτοντας επάνω του στην εναέρια μονομαχία τους και έτσι κερδίζει πλεονέκτημα αντικανονικά. Μάλιστα η μπάλα χτυπάει και στο κεφάλι του Κοστίνια που από το δυνατό σπρώξιμο στον αέρα από τον Καραμάνη πέφτει και με την επαφή του αλλάζει την πορεία της μπάλας που καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τζολάκη.
Και είναι να απορεί κανείς πως ο Φωτιάς σε στημένη φάση δεν είδε την καθαρή παράβαση, αλλά ακόμη περισσότερο πως ο Παπαδόπουλος από την άνεση του VAR δεν εξέτασε την φάση και δεν ειδοποίησε τον Φωτιά για να την δει και να ακυρώσει το γκολ του Ατρομήτου που κακώς μέτρησε αλλάζοντας τα δεδομένα του αγώνα.
Και όλα αυτά, όταν την προηγούμενη αγωνιστική ακυρώθηκε γκολ του Ελ Καμπί για τον Ολυμπιακό στο 88΄που έκανε το 2-1 στο ματς με τον Άρη γιατί θεωρήθηκε πως ο Γιάρεμτσουκ που δεν είχε καν συμμετοχή στην φάση έκανε φάουλ στον Μπράμπετς που επίσης δεν είχε συμμετοχή στην φάση. Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και ξεκάθαρα…
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τις δυο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Φακούντο Πελίστρι στο 11ο και το 28ο λεπτό του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν