Σύμφωνα με το tempo.news ορειβατική ομάδα Έρευνας και Διάσωσης από την 6η ΕΜΑΚ με πέντε μέλη επιχειρεί προκειμένου να σωθεί ο βοσκός ο οποίος έχει εγκλωβιστεί σε δυσπρόσιτο και επικίνδυνο σημείο στην περιοχή Περγαντί Παλαίρου, στα Ακαρνανικά Όρη.
Χιονοστιβάδα
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας εγκλωβίστηκε μετά από μια μικρή χκονοστιβάδα που σημειώθηκε στην περιοχή όπου βρισκόταν.
Το έργο των διασωστών είναι ιδιαίτερα δύσκολο και επικίνδυνο αφού σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή υπάρχει κλίση ανω του 70%.
Τα μέλη της Ορειβατικής Ομάδας που επιχειρούν προσπαθούν να προσεγγίσουν τον βοσκό ώστε να τον οδηγήσουν σε ασφαλές περιβάλλον.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής