Η Φενέρμπαχτσε έκανε μια τεράστια ανατροπή από το -16 και επικράτησε τελικά της Ζαλγκίρις Κάουνας με 98-86 για την 22η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε μετά το φινάλε της ανατρεπτικής αναμέτρησης για το ζήτημα του καταμερισμού των βολών με τους Τούρκους να μετρούν 32 και τους Λιθουανούς 14.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τρινκιέρι:
«Παίζοντας σε τέτοιο επίπεδο physicality και οι βολές είναι 32 για 14. Δεν ξέρω πώς να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαστε επιθετικοί και δεν ξέρω πώς να τους βοηθήσω τους παίκτες. Υποφέρουμε» ανέφερε ο Τρινκιέρι για τις βολές που δόθηκαν στο ματς.
«Είναι ζήτημα το πού πηγαίνει το παιχνίδι και το πώς το διαβάζεις. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω είχαμε 70% στο δίποντο και το τρίποντο. Είναι περίεργο με βάση την εμπειρία μου, όταν μια ομάδα επιτίθεται τόσο στη ρακέτα να μην πηγαίνει στις βολές. Οπότε μετέφεραν την άμυνα στη γραμμή του τριπόντου. Είναι κάτι που δουλεύω αλλά δεν έχω βρει τη λύση», είπε ολοκληρώνοντας.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι