Αταλάντα – Γιουβέντους 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο Μπέργκαμο
Αταλάντα και Γιουβέντους έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Serie A.
Το εξ αναβολής ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην Αταλάντα και στη Γιουβέντους δεν ανέδειξε νικητή. Το τελικό 1-1 δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες, τη γηπεδούχο Αταλάντα διότι έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου, ενώ η «Γιουβε» δεν κατάφερε να «πιάσει» την Λάτσιο στην 4η θέση.
Η «βέκια σινιόρα» προηγήθηκε στο δεύτερο μέρος με τον Καλουλού στο 54′, αλλά οι «μπεργκαμάσκι» έφεραν το ματς στα ίσια στο 78΄ με τον Ρετέγκι.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεσέκι, Σκαλβίνι (80′ Χίεν), Τζιμσίτι, Κολάσινατς, Τζαπακόστα (65′ Μπελανόβα0, Ντε Ρουν, Έντερσον, Ρουτζέρι, Πάσαλιτς (55′ Σάμαρτζιτς), Ντε Κετελάρε (65′ Ρετέγκι), Λούκμαν (81′ Τζανιόλο)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ντι Γκρεγκόριο, Σαβόνα, Γκάτι, Καλούλου, Καμπιάζο, Λοκατέλι (87′ Φατζόλι), Τουράμ (75′ Λουίζ), Γιλντίζ, Κουπμάινερς, Μακένι, Γκονσάλες (81′ Εμπανγκουλά)
Η βαθμολογία της Serie A:
Η επόμενη αγωνιστική
17/1 21:45 Ρόμα – Τζένοα
18/1 16:00 Μπολόνια – Μόντσα
18/1 19:00 Γιουβέντους – Μίλαν
18/1 21:45 Αταλάντα – Νάπολι
19/1 13:30 Φιορεντίνα – Τορίνο
19/1 16:00 Πάρμα – Βενέτσια
19/1 16:00 Κάλιαρι – Λέτσε
19/1 19:00 Βερόνα – Λάτσιο
19/1 21: 45 Ίντερ – Έμπολι
20/1 21:45 Κόμο – Ουντινέζε
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- 1-2-3 Πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου

