Γέρακας: Εκρηξη σε ΑΤΜ με απόπειρα αφαίρεσης χρημάτων
Αγνωστοι δράστες επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρήματα απο ΑΤΜ στον Γέρακα της Αττικής, αλλά η προσπάθειά τους απέβη άκαρπη παρά την έκρηξη που προκάλεσαν.
Εκρηξη προκλήθηκε σε ΑΤΜ στον Γέρακα Αττικής σε μια απόπειρα άγνωστων δραστών ν’ αφαιρέσουν χρήματα από το μηχάνημα (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από την Eurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος).
Οι δράστες δεν κατάφεραν ν’ αποσπάσουν την κασετίνα με τα χρήματα
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 03:30 σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών της Εθνικής Τράπεζας που είναι εγκατεστημένο στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ, στη διασταύρωση των οδών Κλεισθένους και Ερμού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες δεν κατάφεραν ν’ αποσπάσουν την κασετίνα με τα χρήματα.
Ερευνες
Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν για τυχόν στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα των κακοποιών.
- Ψηφιακό Πελατολόγιο: Σειρά παίρνουν ξενοδοχεία, catering και δεξιώσεις
- Καρπούζι ή πεπόνι; Το μεγάλο καλοκαιρινό δίλημμα
- Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ινδονησία
- Δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Νικήτα: «Δεν τον πρόλαβα ζωντανό να του δώσω μία αγκαλιά»
- Βενεζουέλα: Αυξάνεται ο αιματηρός απολογισμός από τους σεισμούς – Στους 2.595 οι νεκροί
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Αγώνες για τα τρία τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στους «16»
- Συνταγή: Μεσογειακή ομελέτα με φέτα
- «Φάρος σταθερότητας»: Μαζί με την αβεβαιότητα για τον κόσμο, αυξάνεται και η πίστη των Ευρωπαίων στην ΕΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)






























































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442