Live από το inSports και το Mega Play: Ολυμπιακός – Μίλωνας
Ολυμπιακός -Μίλωνας Live από το inSports In και το Mega Play για τη Volley League Γυναικών
- Κλιματική αλλαγή και υγεία: Ένα παιχνίδι με σοβαρές επιπτώσεις και ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο
- «Πού βρίσκετε την όρεξη», είπε ο Γεωργιάδης στον «Άγιο Σάββα» - «Δεν είμαστε βολεμένοι όπως εσύ», του φώναζαν
- Ανησυχεί για τη ρωσική οικονομία ο Πούτιν, λέει το Reuters - Ο Τραμπ πιέζει για συμφωνία με την Ουκρανία
- Γερμανικό επιτραπέζιο παιχνίδι προκαλεί κατακραυγή στην Ιταλία - Ποιος ο λόγος;
Μετά τη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, η Volley League Γυναικών επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Σήμερα, Σάββατο (4/1), στις 18:00, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Μίλωνα στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.
Στην περιγραφή ο Μιχάλης Τσώχος και στο ρεπορτάζ ο Βιδιάνος Ρούσσος.
Για τον αγώνα η άσος του Ολυμπιακού, Γιας Νίζετιχ, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενες που επιστρέψαμε από τις διακοπές, γεμάτες ενέργεια και ενθουσιασμό. Το Σάββατο, κόντρα στον Μίλωνα, θα είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας από αυτόν του πρώτου γύρου. Ξέρουμε, ότι έχουν αλλάξει λίγο την ομάδα και δουλεύουμε, για να είμαστε απόλυτα έτοιμες στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ ωραίο να ξεκινήσουμε το 2025 με νίκη».
*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις