Κατάλευκο είναι το τοπίο στην Πάρνηθα, όπου ο δρόμος έχει κλείσει για τα αυτοκίνητα, με το χιόνι στα καταφύγια να έχει φτάσει τους 30 πόντους σε κάποια σημεία, όπως ενημερώνει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Χέλης.
Ο υπεύθυνος των καταφυγίων Πάρνηθας πληροφορεί το κοινό με σχετικό βίντεο ότι «ο δρόμος είναι κλειστός και θα παραμείνει κλειστός σήμερα», ενώ όπως λέει κάποιοι έχουν ανέβει με τα πόδια συνιστώντας στους τολμηρούς πεζοπόρους να προσέχουν τα μονοπάτια καθώς έχουν περπατηθεί και σε κάποια σημεία έχουν πάγο.
Όσοι ανέβουν στην Πάρνηθα με τα πόδια, θα πρέπει να διαθέτουν εξοπλισμό και να φορούν κατάλληλα ρούχα
Πάρνηθα: Ελαφριά χιονόπτωση
«Θέλει προσοχή, κατάλληλο ρουχισμό και εξοπλισμό» συμπληρώνει και προσθέτει ότι «για τη λειτουργία του τελεφερίκ, θα πρέπει να καλείτε στο καζίνο».
Η θερμοκρασία, αναφέρει ο κ. Χέλης στην ανάρτησή του, είναι στους -1°C με μια ελαφριά χιονόπτωση. «Όσοι επιχειρήσετε να ανέβετε με τα πόδια, θα συναντήσετε 20-30 εκατοστά χιόνι» λέει.
Όσον αφορά, τέλος, τα δύο καταφύγια Μπάφι και Φλαμπούρι, αυτά θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα έως τις 21:00 το βράδυ.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων