Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Προβληματισμό στις Αρχές προκαλεί, μια διάρρηξη μαμούθ με λεία 270.000 ευρώ σε μετρητά, που έγινε τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων σε μονοκατοικία στον Γέρακα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι δράστες ήταν δύο και η «επιχείρηση» διήρκησε, με βάση τις καταγραφές από το κλειστό κύκλωμα, μόλις 23 λεπτά (από τις 03:22 μέχρι τις 03:45 τα ξημερώματα).
Πώς έδρασαν
Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αρχικά έβαψαν με σπρέι «τυφλώνοντας» ορισμένες από τις εξωτερικές κάμερες του συστήματος ασφαλείας και εν συνεχεία σκαρφάλωσαν στην ταράτσα της μονοκατοικίας.
Από εκεί διέρρηξαν μια πόρτα και στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι.
Οι διαρρήκτες πήγαν κατευθείαν στην κρύπτη
Μάλιστα όπως μεταδίδεται, πήγαν κατευθείαν σε μια κρύπτη που υπήρχε σε σκαλοπάτι εσωτερικής σκάλας, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένα 270.000 ευρώ σε μετρητά.
Αφού πήραν τα χρήματα, οι διαρρήκτες επέστρεψαν στην ταράτσα από την οποία κατέβηκαν χρησιμοποιώντας ένα σκοινί, το οποίο έδεσαν σε κεραία στη σκεπή της μονοκατοικίας, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση και αφήνοντας πίσω τους διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου