Στο Περθ ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη, έτοιμοι για το United Cup – Το πρόγραμμα της Team Hellas (pics+vids)
Χριστούγεννα στο Περθ για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τη Μαρία Σάκκαρη και τα υπόλοιπα παιδιά της Team Hellas, που ετοιμάζονται για το United Cup. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ελληνική συμμετοχή.
Στο Περθ της Αυστραλίας έκανε Χριστούγεννα η Team Hellas, η οποία το επόμενο διάστημα θα λάβει μέρος στο United Cup: Το πρώτο επίσημο τενιστικό τουρνουά για τη νέα σεζόν.
Το «παρών» στο United Cup θα δώσουν φυσικα οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, οι οποίοι θα έχουν μαζί τους για μια ακόμα χρονιά τους Στέφανο Σακελλαρίδη, Πέτρο Τσιτσιπά, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικόπουλου, που αναμένεται να βρεθεί στην Αυστραλία τις επόμενες ώρες.
View this post on Instagram
Στη φάση των ομίλων του τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27/12 έως τις 5/1 και αποτελεί προάγγελο του Αυστραλιανού Όπεν (12/1-26/1), η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία και το Καζακστάν. Με τους Ίβηρες θα παίξει το Σάββατο 28/12 και με τους Καζάκους την Δευτέρα 30/12.
View this post on Instagram
Φέτος, captain της ελλνικής ομάδας θα είναι ο πρώην τενίστας και νυν υπεύθυνος του τμήματος τένις του Ολυμπιακού, Θοδωρής Αγγελίνος, ο οποίος πήρε τη θέση του Απόστολου Τσιτσιπά, που πλέον έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη και τη βελτίωση του Παύλου Τσιτσιπά.
Το πρόγραμμα της Team Hellas
Πρεμιέρα για την Team Hellas στο United Cup θα κάνει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία το πρωί του Σαββάτου (28/12) στις 11:00 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Μπούζας Μινέιρο για το tie με την Ισπανία.
Μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα και στη συνέχεια το μεικτό διπλό, όπου είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Στέφανο με την Μαρία.
Την Δευτέρα (30/12) η Team Hellas θα παίξει με το Καζακστάν, με τα παιχνίδια να αρχίζουν στις 04:00 ώρα Ελλάδας. Στο πρώτο χρονικά ματς ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Σεφτσένκο, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Έλενα Ριμπάκινα. Το tie θα κλείσει με το μεικτό διπλό.
Ο τρόπος πρόκρισης
Οι 18 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση του 2025 θα χωριστούν σε 6 ομίλους, εκ των οποίων οι 3 θα γίνουν στο Περθ και οι 3 στο Σίδνεϊ.

Οι τρεις ομάδες που τερματίσουν στην πρώτη θέση σε κάθε πόλη και η καλύτερη δεύτερη (3+1, 3+1) θα βρεθούν στους «8». Τα ημιτελικά θα γίνουν στο Σίδνεϊ το Σάββατο 4/1 και ο τελικός την Κυριακή 5/1.
Με στόχο τον τίτλο
Αυτή θα είναι η τρίτη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, με την Αμερική να κατακτά τον τίτλο το 2023, ενώ το 2024 το βαρύτιμο τρόπαιο κατέληξε στην Γερμανία.
Η Ελλάδα πήρε μέρος και τις δύο χρονιές. Στην πρώτη έκδοση του τουρνουά (2023) η χώρα μας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και στην δεύτερη (2024) μέχρι τα προημιτελικά.
Φέτος θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον τίτλο, αν και είναι πολύ δύσκολο αφού υπάρχουν σπουδαίες ομάδες.
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442