CEO Μίλαν: «Μετά την πώληση του Τονάλι δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου»
Ο CEO της Μίλαν Τζιόρτζιο Φουρλάνι, αποκάλυψε ότι μετά την πώληση του Τονάλι στην Νιούκαστλ το καλοκαίρι του 2023 δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του
Η Μίλαν κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα της Serie A στην ιστορίας της την σεζόν 2021/22 με τον Σάντρο Τονάλι να είναι παίκτης «βαρόμετρο» για τους «ροσονέρι». Έτσι, ο Ιταλός μέσος έγινες ένας από τους πιο αγαπητούς, προς τον κόσμο, ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Μάλιστα η μεταγραφή του στην Νιόυκαστλ ξεσήκωσε αντιδράσεις από τους φίλους των Μιλανέζων με τον CEO του συλλόγου να αποκαλύπτει ότι εκείνη την περίοδο είχε δέχθηκε μέχρι και απειλές για τη ζωή του.
Furlani: «Ho ricevuto minacce di morte dopo la cessione di Tonali»https://t.co/l06nSFJth3
— MilanNews.it (@MilanNewsit) December 22, 2024
Οι δηλώσεις του CEO της Μίλαν
«Κατάλαβα ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις από αυτά που λένε στην τηλεόραση και στις εφημερίδες. Σε επηρεάζει και υπάρχουν οι πολύ κακές μέρες, όπως όταν δέχθηκα απειλές θανάτου όταν πουλήσαμε τον Τονάλι, έναν από τους καλύτερους παίκτες μας. Δεν τον πουλήσαμε επειδή χρειαζόταν να το κάνουμε, αλλά το κάναμε γιατί δεχθήκαμε μία μεγάλη προσφορά. Λάβαμε περίπου 80 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή και τα μπόνους, τεράστιο ποσό για την Serie A», σχολίασε σχετικά ο Φουρλάνι.
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
- Πρώτος σκόρερ της Euroleague ο Βεζένκοφ, πρώτος στα τρίποντα ο Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442