
ΠΑΣΟΚ: Όσους Βελόπουλους και αν χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση, οι πολίτες δεν αποπροσανατολίζονται
Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, με αφορμή δήλωσή του. Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής
Πυρά κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε η Ελληνική Λύση. Άμεση ήταν η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη που μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «επιχείρηση ξεπλύματος της ΝΔ» από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.
Αφορμή αποτέλεσε η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη που προαναγγέλλει πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα των συμβολαίων υγείας.
Η Ελληνική Λύση τόνισε πως «αφού επί 5 χρόνια αυτός και το κόμμα του ψήφιζαν τα ‘φιλοτραπεζικά και υγειοκτόνα’ νομοσχέδια της ΝΔ, ανακάλυψε ξαφνικά την ‘αλήθεια’ αναφορικά με την βάναυση κερδοσκοπία των εκλεκτών της κυβέρνησης, ακόμα και στον ευαίσθητο τομέα της υγείας».
Στη συνέχεια επισήμανε πως «αλήθεια, πού ήταν ο κ. Ανδρουλάκης όταν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, την ώρα που διέλυε την δημόσια υγεία, κραύγαζε “να μην του πάρει την δόξα κανείς”; Να του θυμίσουμε ότι τότε το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνούσε με τη ΝΔ. Ντράπηκε και η ντροπή, λοιπόν, για την πολιτική υποκρισία του κ. Ανδρουλάκη».
ΠΑΣΟΚ: Όσους Βελόπουλους και αν χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση, οι πολίτες δεν αποπροσανατολίζονται
Απαντώντας το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε για την Ελληνική Λύση πως «αφού την προηγούμενη εβδομάδα επιχείρησε να ξεπλύνει τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας για την τραγωδία των Τεμπών, τώρα προσπαθεί να ξεπλύνει τις ευθύνες της για την απαξίωση της υγείας και τα υπερκέρδη των τραπεζών».
Συνέχισε λέγοντας καταληκτικά πως «προφανώς και δεν θα ασχοληθούμε μαζί τους. Όσους Βελόπουλους και αν χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση, οι πολίτες πλέον δεν αποπροσανατολίζονται. Γνωρίζουν και αξιολογούν».
- Φως στο Τούνελ: Στην κορυφή της τηλεθέασης όλο τον Μάιο
- Πάτρα: «Νομίζαμε ήταν πλάκα» λένε οι φίλοι του 17χρονου που σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα του σε τροχαίο
- Γερμανία: Σε ύψος-ρεκόρ ο αριθμός όσων πλήττονται ή κινδυνεύουν από φτώχεια
- Το σχέδιο Φλορεντίνο για μερική είσοδο επενδυτών αλλάζει το μέλλον της Ρεάλ
- Δημήτρης Δασκαλόπουλος: Στοχαστική φροντίδα για τα λογοτεχνικά μας πράγματα
- Οζγκιούρ Οζέλ: Η κρίση δημοκρατίας στην Τουρκία λαμβάνει διαστάσεις κρίσης περιφερειακής ασφάλειας



