
O Έντι Ρέντμεϊν θα πρωταγωνιστήσει στην στη 2η σεζόν του «The Day of the Jackal»
«Αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχει ο Jackal, είναι οι εκκρεμότητες», είπε ο Έντι Ρέντμεϊν επιβεβαιώνοντας την είδηση, ενώ κυκλοφόρησε και το trailer της σειράς.
Ο Έντι Ρέντμεϊν επιστρέφει στη μικρή οθόνη και είναι πια γεγονός καθώς ο ίδιος ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη 2η σεζόν της σειράς «The Day of the Jackal», άλλα και το τρέιλερ της σειράς έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες με τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες του ηθοποιού να αδημονούν για τη κυκλοφορία της.
Στην εν λόγω σειρά ο Έντι Ρέντμεϊν ενσαρκώνει έναν δολοφόνο που «βγάζει το ψωμί του εκτελώντας φόνους με την υψηλότερη αμοιβή», όπως αναφέρει η σύνοψή της.

Η ανακοίνωση του Έντι Ρέντμεϊν
Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά την ανανέωση της σειράς τον περασμένο μήνα, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να εξελιχθεί η ιστορία.
«The Day of the Jackal»
Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Φρέντερικ Φορσάιθ του 1972, το οποίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1973 σε σκηνοθεσία Φρεντ Τσίνεμαν.
«Αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχει ο Jackal, είναι οι εκκρεμότητες. Οπότε θα σας δούμε σύντομα στη δεύτερη σεζόν», δήλωσε ο Ρέντμεϊν σε βίντεο στο Instagram, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στους θαυμαστές του. Ο παραγωγός της σειράς, Γκάρεθ Νιμ, αποκάλυψε πρόσφατα ότι αρχικά δεν ήθελε να προχωρήσει σε δεύτερη σεζόν. «Νομίζω ότι τελικά η επιχειρηματική ανάγκη υπερίσχυσε, και είπα ‘Εντάξει, χρειαζόμαστε κάτι, οπότε ας το κάνουμε’», ανέφερε.
Ο σκηνοθέτης Μπράιαν Κερκ, δήλωσε στο Variety: «Υπήρξε τόσο μεγάλη επένδυση στον χαρακτήρα του Jackal και τόσος ενθουσιασμός για το πού μπορεί να φτάσει, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την ύπαρξη δεύτερης σεζόν».
*Πηγή: Variety
- Πάνω από 500.000 άνθρωποι σε αιμοκάθαρση στις ΗΠΑ – Μια αιρετική λύση για αύξηση μοσχευμάτων
- Βενεζουέλα: Θα γίνει η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ, ρωτάει δημοσιογράφος τη μεταβατική πρόεδρο Ροδρίγκες
- ΜΚΟ: Αλματώδης αύξηση των εσωτερικών εκτοπισμών εξαιτίας ένοπλων συρράξεων
- Διδυμότειχο: Ερωτήματα προκαλεί το δέντρο στην κορυφή της αποκαταστημένης ξύλινης στέγης του Τεμένους Βαγιαζήτ
- Νότια Αφρική: Τουλάχιστον 10 νεκροί εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων
- Ιράν: 2 στους 3 Αμερικανούς λένε ότι ο Τραμπ δεν έχει εξηγήσει στον λαό γιατί γίνεται ο πόλεμος




