Ο Ολυμπιακός ήταν καθηλωτικός και επικράτησε με 3-0 σετ της Γκίζεν στην Γερμανία στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στον όμιλό του στο CEV Champions League.
Οι Πειραιώτες έδειξαν το μέταλλό τους στο πρώτο σετ, που βρέθηκαν πίσω με 15-10 και γύρισαν στο σετ, κατακτώντας το με 25-20. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους, πατώντας το γκάζι και παίρνοντας με άνεση τα άλλα δύο σετ.
Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη κρατάει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League στα δικά του χέρια.
Το πρώτο σετ ξεκίνησα πολύ καλά με τους Γερμανούς να ξεφεύγουν με 15-9, σε εκείνο το σημείο ο Γκαρντίνι πήρε ένα κρίσιμο τάιμ άουτ, ηρέμησε τους παίκτες του και αυτοί γύρισαν το ματς και πήραν το πρώτο σετ με 25-20.
Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό του, προηγήθηκε με 5-3 μετά από εξαιρετικό πρώτο χρόνο του Τζούριτς, όμως η Γκίζεν έμεινε κοντά του μέχρι και το 12-13. Εκεί οι Πειραιώτες πάτησαν γκάζι και έφτασαν στο 17-21, με τους Γερμανούς να το κάνουν θρίλερ καια τον Ολυμπιακό να κάνει το 25-23 με άσο του Τζούριτς, κατακτώντας και το δεύτερο σετ.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών