Ο Ολυμπιακός ήταν καθηλωτικός και επικράτησε με 3-0 σετ της Γκίζεν στην Γερμανία στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στον όμιλό του στο CEV Champions League.
Οι Πειραιώτες έδειξαν το μέταλλό τους στο πρώτο σετ, που βρέθηκαν πίσω με 15-10 και γύρισαν στο σετ, κατακτώντας το με 25-20. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους, πατώντας το γκάζι και παίρνοντας με άνεση τα άλλα δύο σετ.
Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη κρατάει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League στα δικά του χέρια.
Το πρώτο σετ ξεκίνησα πολύ καλά με τους Γερμανούς να ξεφεύγουν με 15-9, σε εκείνο το σημείο ο Γκαρντίνι πήρε ένα κρίσιμο τάιμ άουτ, ηρέμησε τους παίκτες του και αυτοί γύρισαν το ματς και πήραν το πρώτο σετ με 25-20.
Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό του, προηγήθηκε με 5-3 μετά από εξαιρετικό πρώτο χρόνο του Τζούριτς, όμως η Γκίζεν έμεινε κοντά του μέχρι και το 12-13. Εκεί οι Πειραιώτες πάτησαν γκάζι και έφτασαν στο 17-21, με τους Γερμανούς να το κάνουν θρίλερ καια τον Ολυμπιακό να κάνει το 25-23 με άσο του Τζούριτς, κατακτώντας και το δεύτερο σετ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.