Βραβεία FIFA «The Best»: Τερματοφύλακας της χρονιάς ο Εμιλιάνο Μαρτίνες
Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες κέρδισε το βραβείο του τερματοφύλακα της χρονιάς, στα Βραβεία «The Best» που διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA).
Σε εξέλιξη είναι απόψε (17/12) τα Βραβεία «The Best» που διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA), με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να κερδίζει αυτό του καλύτερο τερματοφύλακα για το 2024.
The Best FIFA Men’s Player (Ο Καλύτερος Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς στους Άνδρες) The Best FIFA Women’s Player (Η Καλύτερη Ποδοσφαιρίστρια της Χρονιάς στις Γυναίκες) The Best FIFA Men’s Coach (Ο Καλύτερος Προπονητής της Χρονιάς στους Άνδρες) The Best FIFA Women’s Coach (Η Καλύτερη Προπονήτρια της Χρονιάς στις Γυναίκες) FIFA Puskás Award (για το καλύτερο γκολ της χρονιάς) FIFA Fair Play Award (για την αθλητική συμπεριφορά) FIFA Fan Award (για τους καλύτερους οπαδούς) FIFA Best Goalkeeper (για τους καλύτερους τερματοφύλακες άνδρες και γυναίκες)
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.