Για να κάνει restart απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο (21:15, NovaSports Prime) για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.
Ακόμα μία διαβολοβδομάδα για την Euroleague, η οποία θα είναι εβδομάδα αποδείξεων για τον Παναθηναϊκό, μετά την κάκιστη εικόνα του το τελευταίο διάστημα.
Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο (21:15, NovaSports Prime) για τη 16η αγωνιστική της Euroleague, πριν ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης δύο μέρες αργότερα, φιλοξενώντας την Μπασκόνια.
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από δύο συνεχόμενες πολύ βαριές ήττες από Παρτίζαν στο Βελιγράδι (91-73) και Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη (93-67), οι οποίες προβλημάτισαν έντονα τόσο τον κόσμο, όσο και αυτούς που απαρτίζουν την ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το 2/2 το οποίο μοιάζει σχεδόν επιβεβλημένο για να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο σε μία κάποια καλή θέση στην κατάταξη. Επίσης χρειάζεται για να δώσει ψυχολογία στους πράσινους. Απέναντι στον Παναθηναϊκό θα βρεθεί η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Euroleague.
Η Αρμάνι ξεκίνησε άσχημα τη χρονιά έχοντας ρεκόρ 3-6 μετά τις πρώτες 9 αγωνιστικές, όμως από τότε έχει έξι συνεχόμενες νίκες, το μεγαλύτερο ενεργό σερί σε ολόκληρη τη διοργάνωση.
Μάλιστα, στην προηγούμενη αγωνιστική πέρασε σαν «σίφουνας» από τη Βαρκελώνη (81-94), ενώ στο διάστημα αυτό του καλού σερί έχει περάσει και από τις έδρες των Φενέρμπαχτσε και Παρτιζάν.
Οι απουσίες στο Παναθηναϊκός – Αρμάνι
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Γκριγκόνις. Αμφίβολοι είναι και οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Κέντρικ Ναν, που δεν προπονήθηκαν την προηγούμενη του αγώνα (16/12), ο πρώτος λόγω ίωσης και ο δεύτερος για να προφυλαχθεί μετά τον τραυματισμό του στο Λαύριο.
Ο Αταμάν εξέφρασε πάντως την αισιοδοξία του πως θα έχει αμφότερους διαθέσιμους, αν και αυτό θα κριθεί ανήμερα της αναμέτρησης. Για την Αρμάνι, πιθανότατα εκτός θα μείνει ο Τζος Νίμπο, που είναι εδώ και καιρό τραυματίας.
- Το μήνυμα του Γιαμπουσέλε στα social media που έβαλε… φωτιά για το μέλλον του! (pic)
- Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442