Η υπόσχεση του Γιοβάνοβιτς: «Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούμε στο Μουντιάλ»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τόνισε ότι η γαλανόλευκη θα κάνει μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί στην τελική φάση.
Η Εθνική μας ομάδα έμαθε τους αντιπάλους της στην κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε το αποτέλεσμα της κληρωτίδας, που θα φέρει στον δρόμο της Ελλάδας τον ηττημένο του Πορτογαλία – Δανία για το Nations League, τη Σκωτία, λίγους μήνες μετά το μεταξύ μας… ραντεβού, αλλά και την αδύναμη Λευκορωσία, που παίζει σε ουδέτερη έδρα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε στο γκαλά της κλήρωσης για το Μουντιάλ που θα γίνει σε δυο χρόνια στα γήπεδα των ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, μαζί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας ότι η Εθνική θα κάνει τα πάντα.
Συγκεκριμένα, ο Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε δυνατές τις αντιπάλους της γαλανόλευκης και έδωσε την υπόσχεση ότι η Ελλάδα θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει 12 χρόνια μετά στο Μουντιάλ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:
«Είναι ένας όμιλος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δυνατές ομάδες, κάτι άλλωστε που το περιμέναμε. Έτσι είναι πάντα οι κληρώσεις στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ, θα γίνουν ενδιαφέροντα παιχνίδια για τον κόσμο που θα μας ακολουθήσει σε αυτή την πορεία και στόχος μας είναι να είμαστε στις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα τελικά του Μουντιάλ. Θέλουμε πολύ να βρεθούμε μετά από 12 χρόνια και πάλι εκεί και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουμε».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.