Βίντεο με «αρπαγή μωρού» στο νοσοκομείο Λευκάδας – Αίσθηση προκάλεσε η πρωτότυπη άσκηση
Η άσκηση για την αρπαγή μωρού από την Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Λευκάδας έγινε σε συνεργασία και με την αστυνομία.
Αίσθηση προκάλεσε βίντεο που έρχεται από το νοσοκομείο Λευκάδας το οποίο καταγράφει στιγμές πανικού όταν ένας άγνωστος άντρας άρπαξε ένα νεογέννητο και εξαφανίστηκε.
Πρόκειται για άσκηση ετοιμότητας που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο σε συνεργασία με την αστυνομία Λευκάδας. Ο άνδρας στο βίντεο τρέχει κρατώντας μια κούκλα μωρού στα χέρια του, νοσηλεύτριες φωνάζουν «το μωρό, το μωρό» ενώ διάχυτος είναι ο πανικός.
Ανάλογο περιστατικό έχει συμβεί στο νοσοκομείο και στην πραγματικότητα

Στιγμιότυπο από την άσκηση – Η σύλληψη του «δράστη»
Σύμφωνα μάλιστα με το ilefkaka ανάλογο περιστατικό έχει συμβεί στο νοσοκομείο και στην πραγματικότητα, γι αυτό και έχει ενταχθεί στις ασκήσεις ετοιμότητας.
Αρπαγή μωρού: Ο ροζ κωδικός
Σύμφωνα με το σενάριο: Στην πρωινή βάρδια της Μαιευτικής Κλινικής διαπιστώθηκε ότι το νεογνό που είναι στον θάλαμο, αγνοείται. Η μητέρα βρισκόταν στο μπάνιο και ερχόμενη στον θάλαμο ενημέρωσε την μαία, η οποία βρίσκονταν σε διαφορετικό θάλαμο παρέχοντας φροντίδα σε άλλη γυναίκα, ότι το νεογνό δεν βρίσκεται στο κουνάκι.
Η μητέρα πανικόβλητη ενημερώνει ότι το παιδί το άρπαξε ο αλλοδαπός σύζυγός της με τον οποίο είχε διαφορές και φοβόταν για την έξοδό του από την χώρα.
Ενημερώνεται η προϊσταμένη η οποία ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΡΟΖ ΚΩΔΙΚΟ και καλεί μέσω βομβητή τον Υπεύθυνο Ασφαλείας, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τον Διοικητή και έναν Κοινωνικό Λειτουργό.
Στην ακρόαση του ροζ κωδικού η ομάδα αμέσως πηγαίνει στον χώρο του περιστατικού και ειδοποιείται η αστυνομία, που τελικά εντοπίζει τον πατέρα του περνά χειροπέδες και επιστρέφει το μωρό στην μητέρα.
- Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Φωτογραφίζονται στα γυρίσματα του Maestro
- Χανταϊός: Σε επιφυλακή οκτώ χώρες για πιθανή διασπορά μέσω επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Το Ελ Νίνιο θα κάνει το 2027 την πιο καυτή χρονιά;
- Ο Ρονάλντο μέτοχος σε εταιρείας 4 δισεκατομμυρίων!
- Λυσιστράτη: Η ξεκαρδιστική όπερα του Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο
- Μια κυβέρνηση σε αποδρομή δεν μπορεί να φαντασιώνεται ότι θα αλλάξει το θεσμικό DNA της χώρας
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 54χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του Νικήτα – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Φορολογικές δηλώσεις: Σπριντ για το bonus 4%
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442