Ο Ότο Ρεχάγκελ είχε την τιμητική του στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ και στις δηλώσεις του είχε μόνο «ευχαριστώ» να πει.
«Καταρχάς, να ευχαριστήσω τον βοηθό μου τον Γιάννη (σ.σ. Τοπαλίδη), ο οποίος πάντα ήταν στο πλευρό μου και τα μετέφραζε σωστά», σχολίασε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:
«Ήταν πολύ σημαντικό όταν η ΕΠΟ αποφάσισε να επιλέξει εμένα και να συνεργαστούμε. Εδώ συνάντησα παίκτες που ήταν και ποδοσφαιρικά πολύ καλοί, αλλά και σωστοί χαρακτήρες για να πετύχουμε αυτόν τον πολύ μεγάλο στόχο, τον οποίο κατακτήσαμε.
Θέλω να δώσω μία συμβουλή στους προπονητές όλων των ελληνικών ομάδων: Όταν έχω τον απόλυτο έλεγχο, αισθάνομαι σίγουρος. Εμείς το 2004 είχαμε την τύχη, να έχουμε στην διάθεση μας μια γενιά ποδοσφαιριστών με ιδιαίτερες ικανότητες.
Αυτούς τους στόχους και αυτές τις εντολές μόνο με αυτούς τους παίκτες θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τους ευχαριστώ», κατέληξε ο Herr Otto, ο οποίος πήρε την τιμητική διάκριση από τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea για τη 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τηλεοπτικά από το Action 24.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».