Ο Φώτης Ιωαννίδης παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή της σεζόν στη Super League, για δεύτερη διαδοχική χρονιά.
Ο 24χρονος φορ του Παναθηναϊκού την περσινή αγωνιστική περίοδο αναδείχθηκε τέταρτος σκόρερ της Stoiximan Super League με 15 γκολ σε 28 παιχνίδια, ενώ ξεπέρασε στη σχετική ψηφοφορία τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κώστα Φορτούνη.
Μετά την παραλαβή του βραβείου του ο Ιωαννίδης είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου και την ομάδα μου. Είμαι συγκινημένος γιατί το βραβείο αυτό φέρει το όνομα του Τζορτζ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ είσαι πάντα δίπλα μας».
Να σημειωθεί ότι το βραβείο, που από φέτος θα φέρει την ονομασί «Τορτζ Μπάλντοκ», ο παίκτης του Παναθηναϊκού το παρέλαβε από τον αδεφρφό του αδικοχαμένου ποσοσφαιριστή.
Ο Μάρκο Νίκολιτς φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπεσίκτας ενώ δυνατά παίζει και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με τους Τούρκους.
Το Galaxy–Houston Dynamo αποτέλεσε το πρώτο επαγγελματικό αθλητικό γεγονός που προβλήθηκε διεθνώς με παραγωγή βασισμένη αποκλειστικά σε iPhone 17 Pro, ανοίγοντας νέα εποχή στη sports broadcasting βιομηχανία