Δύο φορές προηγήθηκε η Μπαρτσελόνα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», αλλά η Μπέτις είχε τις απαντήσεις και με το 2-2 για τη 16η αγωνιστική της La Liga της έκοψε ακόμη δύο βαθμούς. Μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος έχουν οι Καταλανοί που είναι στο +5 από τη Ρεάλ αλλά με δύο παιχνίδια παραπάνω.
Μόλις στα 90 δευτερόλεπτα ο Ραφίνια έσωσε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Γιορέντε ενώ στο 16′ το σουτ του Γιαμάλ πέρασε μόλις έξω. Στο 39′ η Μπάρτσα άνοιξε το σκορ όταν ο Κουντέ σέντραρε από δεξιά και ο Λεβαντόφσκι από κοντά έκανε το 0-1. Στο 43′ ο Ραφνία είχε μία καλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ, αλλά δεν βρήκε στόχο.
Η Μπέτις μπήκε πολύ καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 51′ ο Αλτιμίρα έχασε τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά από κοντά ενώ δευτερόλεπτα αργότερα αστόχησε και ο Εζαλζούλι με κεφαλιά. Στο 54′ ο Πένια έσωσε σε προσπάθεια του Άβιλα και τρία λεπτά μετά ο Εζαλζούλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 63ο λεπτό ο Ντε Γιονγκ, που είχε μπει αλλαγή και ήταν κάκιστος, έκανε πέναλτι στον Ρόκε, με τον Λο Σέλσο να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-1 στο 66′. Στο 82′ η Μπαρτσελόνα βρήκε γκολ με μαγική ασίστ του Γιαμάλ και πλασέ του Φεράν για το 1-2. Το γκολ αρχικα ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά μέσω VAR μέτρησε κανονικά αφού ο σκόρερ καλυπτόταν.
Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Μπαρτσελόνα δεν κράτησε καθόλου μπάλα, «έπαιξε» με τη φωτιά και στο τέλος… κάηκε. Ήταν το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Ντιαό με φοβερό πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή όπως αποκάλυψε το «Buongiorno» του MEGA, με την εκπομπή να παρουσιάζει και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νέα του σύντροφο.
Αμερικανικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε παρέμβαση στα αποδυτήρια των Μπακς και μίλησε σε συμπαίκτες του με αφορμή τα δημοσιεύματα για το μέλλον του.