Το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 8 του μήνα, με τον Ολυμπιακό να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του. Ο πρώτος προημιτελικός των Πειραιωτών τον νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στις 5 Φεβρουαρίου.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα ζευγάρια, όπως έγινε γνωστό, τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» θα γίνουν την Τετάρτη 18/12. ΟΦΗ-Παναχαϊκή στις 17:00, Πανιώνιος-Asteras Aktor στις 19:00 και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 21:00. Οι ρεβάνς θα γίνουν 7-9 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, η ΕΠΟ αναφέρει ότι στις 26 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί και στις 2 Απριλίου οι ρεβάνς.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος:
«Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου ορίστηκε η διεξαγωγή των τριών αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – εξαιρούμενου του ζευγαριού που θα σχηματιστεί μετά τη ρεβάνς Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (η ομάδα που θα προκριθεί θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό).
Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν 7-9 Ιανουαρίου.
Ο εξ αναβολής αγώνας της φάσης των «16» Παναθηναϊκός-Ατρόμητος θα διεξαχθεί στις 8 Ιανουαρίου. Όποια ομάδα προκριθεί, θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά στις 15 Ιανουαρίου και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου.
Στις 26 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί και στις 2 Απριλίου οι ρεβάνς».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.