
Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πότε θα γίνουν οι συγκεντρώσεις – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας, αύριο Παρασκευή, λόγω της επετείου δολοφονίας Γρηγορόπουλου
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν αύριο, Παρασκευή στην Αθήνα για την 16η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορους οδικούς άξονες στο κέντρο της πόλης, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Σημειώνεται πως από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.
«Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων», σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Προγραμματισμένες συγκεντρώσεις για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ., θα βρίσκονται επί ποδός 5.000 αστυνομικοί, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και drones για εναέρια επιτήρηση.
Για την μαθητική πορεία η πρόβλεψη είναι η διακριτική παρακολούθηση από τις διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ στην βραδινή πορεία προβλέπεται αυστηρός κλοιός και συνοδεία της πορείας από τις διμοιρίες.
Σημειώνεται πως στις 12:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση μαθητών και φοιτητών στα Προπύλαια και στη συνέχεια, στις 18:00 υπάρχει κάλεσμα από συλλογικότητες, σωματεία και φορείς.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πρόθεση να κινηθεί η πορεία προς Πρεσβείες, όπου δεν θα τοποθετηθούν φραγμοί, αλλά θα υπάρχει ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας όπως και σε κάθε Αστυνομικό Τμήμα.
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου


