Σοκάρει η κατάθεση της συζύγου του αστυνομικού – «Το παιδί είχε πει ότι ξέρει τι είναι γκλοπ γιατί είχε φάει ξύλο»
Τι έλεγε στο σχολείο το ένα κορίτσι της οικογένειας των αστυνομικώνόταν πήγαινε έκτη δημοτικού
Όλο και πιο ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολυετή ψυχική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της οικογένειας του αστυνομικού που υπηρετούσε στην Ασφάλεια της Βουλής.
Ο 45χρονος αστυνομικός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στο νοσοκομείο όπου κρατείται, ενώ με εντολή του προέδρου της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος διατάχθηκε έλεγχος για τυχόν αθέμιτο πλουτισμό του.
Οι καταθέσεις
Ο ίδιος σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει τα θύματα, εξανάγκαζε την μάνα και τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας να έχουν ενεργή συμμετοχή στην κακοποίηση, μεταξύ τους και σε βάρος των δύο κοριτσιών της οικογένειας.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα των παιδιών και παρουσιάζει το Live News, κάποια στιγμή, σε μία συζήτηση στην τάξη για τα γκλοπ, το ένα κοριτσάκι τους, όταν πήγαινε στην έκτη Δημοτικού, ανέφερε πως γνωρίζει τι είναι καθώς με αυτό την χτυπά ο πατέρας της.
Επίσης, στο μάθημα της σχολικής διαπαιδαγώγησης, η δασκάλα κατάλαβε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Ερώτημα προκαλεί το γιατί ενώ τα παιδιά πήγαιναν χτυπημένα από το ξύλο στο σχολείο, κανείς δεν έκανε τίποτα.
«Αυτά που μας λέτε τα έχω κάνει»
«Όταν η μία η κόρη μας πήγαινε στην έκτη Δημοτικού, είχε αναφέρει κάποια πράγματα στην κυρία της. Τότε είχε γίνει μια ερώτηση αν τα παιδιά ξέρουν τι είναι το γκλομπ και η μικρή είχε πει πως ξέρει γιατί έχει φάει ξύλο με αυτό. Μια άλλη φορά, στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, η κόρη μου ανέφερε ότι αυτά που τους περιέγραφαν, τα έχει κάνει. Με είχαν καλέσει τότε στο σχολείο αλλά εγώ προφανώς είπα ψέματα. Επίσης, τα παιδιά πήγαιναν με σημάδια στο σχολείο, ακόμα και με μαυρισμένο μάτι αλλά πάλι τα καλύπταμε με ψεύτικες δικαιολογίες».
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442