Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας οι ανελκυστήρες σε επτά σταθμούς του μετρό

Θεσσαλονίκη: Εκτός λειτουργίας οι ανελκυστήρες σε επτά σταθμούς του μετρό

Πού εντοπίζεται πρόβλημα και πότε αναμένεται να αποκατασταθεί - Τι λέει εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει τη λειτουργία του μετρό, στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο μετρό, στη Θεσσαλονίκη, μετά τις διαρροές νερού που σημειώθηκαν από την έναρξη λειτουργίας του.

Αυτή τη φορά πρόβλημα εντοπίζεται στη λειτουργία των ανελκυστήρων σε επτά συνολικά σταθμούς. Συγκεκριμένα σε αυτούς του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, της πλατείας Δημοκρατίας, του Σιντριβανίου, του Πανεπιστημίου, της Ανάληψης, της 25ης Μαρτίου και της Νέας Ελβετίας.

Σύμφωνα με το voria.gr, που επικαλείται εκπρόσωπο της εταιρείας THEMA που έχει αναλάβει τη λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης, οι ανελκυστήρες λειτουργούσαν κανονικά. Ωστόσο λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας υπήρξαν προβλήματα που οδήγησαν στην προσωρινή αναστολή της λειτουργίας τους.

Θα αποκατασταθεί αύριο το πρόβλημα, λέει εκπρόσωπος της εταιρείας

Τα αρμόδια συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Εκτιμάται ότι αυτό θα συμβεί αύριο Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δουν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα του μετρό Θεσσαλονίκης, thessmetro. Εκεί, οι επιβάτες θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα σε ποιους σταθμούς λειτουργούν ή δεν λειτουργούν οι ανελκυστήρες.

Σημειώνεται ότι μέχρι και την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου οι μετακινήσεις των επιβατών θα είναι δωρεάν. Από την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου θα ισχύει εισιτήριο 0,60 ευρώ, το ίδιο για το μετρό και τα αστικά λεωφορεία, το οποίο είναι μειωμένο κατά 30 λεπτά από τα 0,90 ευρώ που στοιχίζει σήμερα στα αστικά. Το κόστος της μηνιαίας κάρτας διαδρομών θα ανέρχεται σε 16 ευρώ.

Must in

Ιανουάριος – Μεταγραφές και… σπάταλοι μάνατζερ

Γκράχαμ Πότερ, Αρσεν Βενγκέρ και Γιούργκεν Κλοπ στις τρεις θέσεις του βάθρου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025
Απόρρητο