Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Με δύο μαχαίρια σκότωσε ο 46χρονος την 60χρονη – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ
Ένας 46χρονος σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη, τραυματίζοντας και τον 29χρονο γιο της γυναίκας όταν εκείνος προσπάθησε να την αποτρέψει
Στη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε η ΕΛ.ΑΣ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Υπενθυμίζεται ότι η γυναικοκτονία έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου στο Αγγελοχώρι, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ένας 46χρονος Αλβανός σκότωσε την 60χρονη Ρομά σύζυγό του, τραυματίζοντας και τον 29χρονο γιο της γυναίκας όταν εκείνος προσπάθησε να την αποτρέψει.
Οι συνθήκες της γυναικοκτονίας συγκλονίζουν αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό, ο 46χρονος μαχαίρωσε το θύμα με δύο μαχαίρια.
Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καβγάς του ζευγαριού ενώ ο δράστης τραυμάτισε σοβαρά τον 29χρονο.
Όσα αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη:
«Σύλληψη 46χρονου για ανθρωποκτονία σε βάρος της 60χρονης συζύγου του και για το σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου γιου της
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θερμαϊκού συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (01-12-2024), 46χρονος αλλοδαπός για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω έπειτα από διαπληκτισμό, τραυμάτισε θανάσιμα με χρήση δύο (2) μαχαιριών την 60χρονη σύζυγό του και σοβαρά τον 29χρονο γιο της, εντός της οικίας τους στην περιοχή του Αγγελοχωρίου του Δήμου Θερμαϊκού.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.
Ο συλληφθείς ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην επιληφθείσα Υπηρεσία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442