Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 1-1: Ο Μουσιάλα κράτησε «ζωντανό» το αήττητο των Βαυαρών στο «Klassiker»
Η Ντόρτμουντ είχε το προβάδισμα για τη μεγαλύτερη διάρκεια του ντέρμπι, αλλά ο Μουσιάλα με γκολ στο 85′ έδωσε τον βαθμό στην Μπάγερν Μονάχου, διατηρώντας το αήττητο των Βαυαρών στην Bundesliga.
Μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο «Klassiker» και να μειώσει την απόστασή της από την κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga, έχασε η Ντόρτμουντ, με την Μπάγερν να παίρνει την ισοπαλία στη Βεστφαλία, χάρη στο γκολ του Τζαμάλ Μουσιάλα στο 85′.
Η ομάδα του Κομπανί παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από 12 αγωνιστικές και έφτασε τους 30 βαθμούς, με την Άιντραχτ να έχει την ευκαιρία να μειώσει την απόστασή της από την κορυφή. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πατήσουν στην πρώτη τετράδα και να ξεπεράσουν τη Λειψία, ανεβαίνοντας στους 20 βαθμούς.
Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό με τον Γκίτενς να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Νούρι Σαχίν. Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Μπάγερν, στο 33ο λεπτό ο Κομπανί είδε τον Κέιν να αποχωρεί με μυϊκό πρόβλημα.
Οι Βαυαροί προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι που κατάφεραν στο 85ο λεπτό. Ο Σανέ εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και στην εξέλιξη της φάσης ο Μποέ με γλυκιά σέντρα βρήκε τον αμαρκάριστο Μουσιάλα στην καρδιά της περιοχής, ο οποίος με κεφαλιά στη γωνία έγραψε το 1-1.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.