Η… εποχή του Βασίλη Σπανούλη ξεκίνησε από χθες στη Μονακό με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Σήμερα, ο θρυλικός «Kill Bill» προσγειώθηκε στο Πριγκιπάτο με ελικόπτερο και αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά αφού το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, αλλά και στη Euroleague, είναι προγραμματισμένο για τις 29/11 στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Οι Μονεγάσκοι φρόντισαν να απαθανατίσουν τις πρώτες του στιγμές από το ταξίδι και την προσγείωση, κάνοντας την σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της ομάδας στο «Χ» και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο θρύλος προσγειώθηκε στο Μονακό».
Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Σπανούλης θα παραμείνει κανονικά στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας αφού και ο ίδιος ήθελε να υπάρχει σχετικός όρος.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,