Ο Ροντινέι αποθέωσε τον Μουζακίτη: «Πολλή ποιότητα ρε φίλε…» (pic)
Ο Ροντινέι φρόντισε να εκφράσει τον θαυμασμό του στον Χρήστο Μουζακίτη, εκθειάζοντας την ποιότητα του νεαρού μέσου του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Superleague με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», επικρατώντας με 4-1. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες ήταν ο Χρήστος Μουζακίτης που συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Το γεγονός αυτό φρόντισε να σχολιάσει και ο Ροντινέι, που με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποθεώσει τον νεαρό μέσο των Ερυθρόλευκων.
«Μούζα, πολλή ποιότητα ρε φιλέ», έγραψε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Βραζιλιάνος φουλ μπακ, Ροντινέι, κάνοντας ριπόστ την ανάρτηση που είχε ο κάνει ο 17χρονος ποδοσφαιριστής.
Η ανάρτηση του Ροντινέι:
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η 12η φετινή συμμετοχή του Χρήστου Μουζακίτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα και 2 με τη δεύτερη.Ο νεαρός άσος έχει δύο ασίστ σε 956 λεπτά, με τον 17χρονο μέσο να είναι πλέον ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Χρήστου Μουζακίτη, που έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για τον Ολυμπιακό, με τον έμπειρο προπονητή να του δίνει συνεχώς φανέλα βασικού.
Ο Μεντιλίμπαρ τον εμπιστεύεται και ο νεαρός άσος τον βγάζει ασπροπρόσωπο, όπως φυσικά και ο Μπάμπης Κωστούλας, με τους δύο ποδοσφαιριστές να προέρχονται από την ακαδημία του Ολυμπιακού και να βγάζουν… μάτια με τις εμφανίσεις τους στη φετινή σεζόν.
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street

