Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τουλάχιστον 82 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 156 έχουν τραυματιστεί σε νέα έξαρση της βίας ανάμεσα σε σουνίτες και σιίτες από την Πέμπτη στο βορειοδυτικό Πακιστάν.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα μέλος των τοπικών αρχών στο AFP, πυρά ακούγονται ακόμη σε διάφορα μέρη του Πακιστάν.
«Από τους νεκρούς, 66 είναι σιίτες και 16 σουνίτες», διευκρίνισε ο αξιωματούχος. Ο ίδιος ζήτησε να μην κατονομαστεί, της περιοχής Κουράμ στην επαρχία Χάιμπερ Παχτούνχβα.
Τοπικοί αξιωματούχοι ανέφεραν στο AFP «πυρά από ελαφρά και βαρέα όπλα σε διάφορες περιοχές». Αυτοί διευκρίνισαν ωστόσο ότι από χθες, Σάββατο, το βράδυ δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς ή τραυματίες.
Πώς εκτυλίσσονται τα επεισόδια στο Πακιστάν
Την Πέμπτη περίπου δέκα επιτιθέμενοι άνοιξαν πυρ εναντίον δύο οχηματοπομπών που μετέφεραν οικογένειες σιιτών και είχαν αστυνομική συνοδεία στην ορεινή αυτή περιοχή. Τουλάχιστον 43 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις αρχές.
Σε αντίποινα την Παρασκευή και χθες, Σάββατο, σιίτες έκαναν επιδρομές σε συνοικίες σουνιτών. Πυρπόλησαν κυρίως εκατοντάδες μαγαζιά και σπίτια, ανέφεραν στο AFP κάτοικοι και αξιωματούχοι.
Έκτοτε έχει κοπεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κουράμ, όπως και η κυκλοφορία στην βασική οδική αρτηρία της περιοχής.
Από τον Ιούλιο η σύγκρουση ανάμεσα σε σουνίτες και σιίτες στην Κουράμ, ορεινή περιοχή στα σύνορα με το Αφγανιστάν, έχει στοιχίσει τη ζωή σε περίπου 160 ανθρώπους, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!