«Διαστημικός» Γιάννης πέτυχε το 50ο triple double και τρίτη σερί νίκη για τους Μπακς (129-117, vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι φανταστικός, στην νίκη των Μπακς επί των Πέισερς με 129-117 καθώς πέτυχε το 50ο triple double στο NBA για την τρίτη διαδοχική νίκη των «ελαφιών» στο πρωτάθλημα
Ολοένα και καλυτερεύει η κατάσταση στο Μιλγουόκι με τους Μπακς να ανεβάζουν «στροφές» και να αρχίζουν να «χτίζουν» σερί.
Έτσι φάνηκε και με την χθεσινή νίκη των «ελαφιών» (129-117) κόντρα στους Πέισερς τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/11) που έφτασαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη στην σεζόν, με κορυφαίο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (37 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 11 ασίστ σε 35 λεπτά).
Έτσι, η ομάδα από το Μιλγουόκι ανέβηκε στο 7-9, με ρεκόρ 2-0 στους αγώνες κυπέλου του NBA με τον «Greek Freak» να πετυχαίνει το 50ο triple double της καριέρας του. Άξιοι παραστάτες στο πλευρό του οι Λίλαρντ, Πόρτις και Τρεντ.
Από την άλλη, η ομάδα από την Ιντιάνα, έπεσε στο 6-10 με μοναδικό «διασωθέντα» Ταϊρίς Χαλιμπάρτον που ήταν σε εξαιρετική μέρα, ενώ συνεχίζει να προβληματίζει με τις επιδόσεις του ο Ρικ Καρλάιλ.
Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Σάρλοτ Χόρνετς, τα ξημερώματα της Κυριακής (24/11 στις 03:00) ξανά στο Μιλγουόκι.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.