Αντετοκούνμπο: «Δεν θα νιώσουμε άσχημα με τους εαυτούς μας και δεν περιμένω κανέναν να νιώσει άσχημα για εμάς»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά τη νίκη των Μπακς, επί των Μπουλς (122-106) για τις πέντε σερί ήττες των «ελαφιών» τονίζοντας για άλλη μία φορά πως «πάμε προς την σωστή κατεύθυνση».
Οι Μιλγουόκι Μπακς μετά από καιρό έπαιξαν ωραίο μπάσκετ, επικράτησαν με 122-106 των Σικάγο Μπουλς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προσπερνά τον Σκότι Πίπεν στη λίστα με τους σκόρερ στην ιστορία του NBA και να είναι πλέον 65ος.
Ο Greek Freak μίλησε μετά το ματς για τις πέντε σερί ήττες των «ελαφιών» τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «αισθανόμουν σαν να είχαμε χάσει 20 σερί».
Αναλυτικά όσα είπε ο Αντετοκούνμπο
«Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Υπάρχουν ακόμα 67 παιχνίδια. Πάμε προς την σωστή κατεύθυνση, κερδίζουμε στην έδρα μας, έχουμε χάσει μόνο ένα ή δύο ματς εδώ, δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.
Έχουμε πολλή σεζόν ακόμα. Δεν θα νιώσουμε άσχημα με τους εαυτούς μας και δεν περιμένων κανέναν να νιώσει άσχημα για εμάς. Ο κόσμος θέλει να είμαστε σε αυτή την θέση. Να παλεύουμε για την ζωή μας.
Χάσαμε 5 συνεχόμενα ματς. Ξέρουμε το συναίσθημα, ήταν άθλιο. Αισθανόμουν σαν να χάσαμε 20 σερί. Για μένα, δεν ξέρω για τους άλλους. Δεν θέλουμε να ξαναπάμε εκεί.
Σε τέτοια κατάσταση, κάτι ασήμαντο που συμβαίνει σε έναν αγώνα – επειδή χάνεις – μπορεί να μπει στο μικροσκόπιο και να πάρει έκταση. Όλα μεγαλοποιούνται. Δεν θέλουμε να ξαναπάμε εκεί. Θέλουμε να συνεχίσουμε να οδεύουμε σε καλό δρόμο».
- Ιστορικό επίτευγμα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Ευρωλίγκα
- LIVE: Λίβερπουλ – Τσέλσι
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Φλέγγας στο «in»: «Tιμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, άνοδο και του χρόνου»
- Βήμα… Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ: Στην προεπιλογή της Βραζιλίας
- Ολυμπιακός: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)
- Live η απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η σειρά με τον Κολοσσό – Τα δύο ματς πριν το Final Four
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442