Τι είπε ο Ρογκαβόπουλος για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό: «Θα πάνε… μέχρι τέλους»
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά και για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι οι «αιώνιοι» χτίστηκαν για να πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την Μπασκόνια στο ΣΕΦ με 92-69, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε μετά την ήττα των Βάσκων για το παιχνίδι και όχι μόνο.
Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου και πως η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε σε αυτά που ήθελε ο Πάμπλο Λάσο.
Ακόμα, ο Ρογκαβόπουλος αναφέρθηκε τόσο στους Πειραιώτες, όσο και στον Παναθηναϊκό και υπογράμμισε ότι και οι δύο έχουν χτιστεί έτσι ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου στη Euroleague και δεν έχουν την παραμικρή αδυναμία στα ρόστερ τους.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Ρογκαβόπουλος
«Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, χτίστηκαν για να φτάσουν μέχρι το τέλος και νομίζω ότι έτσι θα γίνει. Δεν βλέπω κάποια αδυναμία στα δύο ρόστερ, έχουν παίκτες υψηλού επιπέδου και τους εύχομαι όλα τα καλά», δήλωσε.
«Παίξαμε με μία ομάδα πάρα πολύ υψηλού επιπέδου, ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτά που ήθελε ο coach. Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας, να είμαστε καλύτεροι, δεν τα έχουμε πάει καλά, είμαστε αρκετά απογοητευμένοι, αλλά προσπαθούμε, είμαστε μία καλή παρέα και θα βρούμε τον δρόμο μας».
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442