Η φάση των ομίλων του Nations League πλησιάζει στο τέλος της με την εθνική Ελλάδος να μαθαίνει τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους της για τα playoffs ανόδου της διοργάνωσης. Αυτές θα είναι η Ουγγαρία, το Βέλγιο, η Σκωτία και Σερβία.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση, η οποία και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου (για τους αγώνες, που θα διεξαχθούν 20 και 23 Μαρτίου) και ώρα 1 το μεσημέρι!
Αν λοιπόν η «γαλανόλευκη» καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο μίας εκ των τεσσάρων πιθανών αντιπάλων της τότε θα αναρριχηθεί στη LEAGUE A του Nations League και θα βρεθεί στην ελίτ. Κάτι που σημαίνει πως θα έχει πιο εύκολα δεύτερη ευκαιρία για το Euro του 2028.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».