Η φάση των ομίλων του Nations League πλησιάζει στο τέλος της με την εθνική Ελλάδος να μαθαίνει τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους της για τα playoffs ανόδου της διοργάνωσης. Αυτές θα είναι η Ουγγαρία, το Βέλγιο, η Σκωτία και Σερβία.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση, η οποία και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου (για τους αγώνες, που θα διεξαχθούν 20 και 23 Μαρτίου) και ώρα 1 το μεσημέρι!
Αν λοιπόν η «γαλανόλευκη» καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο μίας εκ των τεσσάρων πιθανών αντιπάλων της τότε θα αναρριχηθεί στη LEAGUE A του Nations League και θα βρεθεί στην ελίτ. Κάτι που σημαίνει πως θα έχει πιο εύκολα δεύτερη ευκαιρία για το Euro του 2028.
Κάποια πράγματα δεν έχουν σχέση με τον προγραμματισμό αλλά με το παρασκήνιο και η ΕΠΟ παρουσιάζεται να θέλει να «δέσει» τον Λανουά και ο Γάλλος εμφανίζεται έτοιμος για νέους πίνακες
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ, όπως φαίνεται, κάνει σχέδια και για το μέλλον: «Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε καλύτεροι». Αν και υπάρχει φημολογία ότι θα αποτελέσει παρελθόν
Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον δεύτερο ημιτελικό των playoffs της Water Polo League, με στόχο το 2-0 στη σειρά και την πρόκριση στους τελικούς.