Σιγάλας: «Στο τέλος τα βασικά μας όπλα κουράστηκαν»
Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε για την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον Παναθηναϊκό.
Ο Κολοσσός Ρόδου κόντραρε στα ίσα τον Παναθηναϊκό για περίπου 38 λεπτά στη μεταξύ τους αναμέτρηση, όμως εν τέλει ηττήθηκε με 91-84.
Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας πως στο φινάλε τα βασικά όπλα της ομάδας κουράστηκαν, ενώ ξεκαθάρισε ότι όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Σιγάλας:
Για το ποιες εντυπώσεις του αφήνει το παιχνίδι: «Ότι έχουμε τις δυνατότητες, αφού γυρίσουμε από την διακοπή θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο μήνα με συνεχόμενα παιχνίδια, να γυρίσουμε την κατάσταση υπέρ μας. Ήμασταν άτυχοι στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, νομίζω όμως ότι η εμφάνιση μας σήμερα ήταν καλή ανεξάρτητα το αν ο Παναθηναϊκός ήταν στα γκάζια ή όχι.
Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα με τρομερές εναλλακτικές. Κάποιες λεπτομέρειες σήμερα μας στέρησαν τη νίκη, γιατί εμείς παίζαμε στα κόκκινα. Πιστεύω ότι μονο έτσι μπορείς να διεκδικήσεις νίκη με τον Παναθηναϊκό, ειδικά αν είναι και πιο χαλαροί εκείνοι. Δεν είμαστε ούτε τρελοί, ούτε σχιζοφρενείς, εμένα με ενδιαφέρει σε κάθε ματς να δίνουμε το 100%.
Στο τέλος τα βασικά μας όπλα κουραστήκαν, χάσαμε και κάποια εύκολα καλάθια. Αλλά και θετικό να ήταν το αποτέλεσμα για εμάς θα ήταν μόνο βαθμολογικό το θέμα για εμένα»
Για τα επόμενα παιχνίδια μετά τη διακοπή: «Θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας, θα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί , να μοιράσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε σήμερα και θα πρέπει όλοι οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες που έχουν μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα, στην επίθεση είμαστε agressive, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και παίρνουμε αυτό που μας δίνει ο αντίπαλος»
- «Έφυγε» η Ελένη Ζέτου
- Ανακοίνωσε τον Ατανάσοφ ο Ολυμπιακός
- Θεμπάγιος: Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτοιμος για τον Άγιαξ
- Το Μουντιάλ των μεταναστών: Το 25% των παικτών έχει γεννηθεί σε άλλη χώρα από αυτή που θα εκπροσωπήσει
- Η Μαρσέιγ βάζει χορηγό για το νέο όνομα του Βελοντρόμ
- Εθνική Ελλάδας: Πέταξε για Σουηδία η γαλανόλευκη (vids)
- Συνεχίζονται τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε με 45.000.000 ευρώ τον Έντερσον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442