Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι οδηγοί καθώς από νωρίς το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε όλες τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Χωρίς φανάρια για αρκετή ώρα έμειναν κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα από ό,τι συνήθως.
Δείτε την κίνηση στις 9πμ
Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις καταγράφονται στην Κηφισίας, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και στου Ζωγράφου.
Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί και στον Κηφισό, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην άνοδο.
Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση και στην κάθοδο της Λ. Καρέα.
Η κίνηση στην Αττική Οδό
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: Άνω των 30’από Φυλής έως Κηφισίας, 15′-20′ από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5′-10′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας, 15′-20′ από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.
Σημειώνεται ότι πρόβλημα υπήρξε νωρίτερα και στα δρομολόγια του προαστιακού και του μετρό προς το Αεροδρόμιο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η διακοπή των δρομολογίων στο τμήμα «ΣΚΑ – ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» οφείλεται στο γεγονός ότι έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η τηλεδιοίκηση λόγω πτώσης ηλεκτροδότησης.
Διακοπή κυκλοφορίας στα δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα ΣΚΑ – ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, λόγω πτώσης ηλεκτροδότησης και εκτός λειτουργίας της τηλεδιοίκησης. Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις και καταργήσεις δρομολογίων.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας