Ο Έρικ Τεν Χαγκ ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους, μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ολλανδός τεχνικός απολύθηκε από τη Γιουνάιτεντ στα τέλη Οκτωβρίου μετά από ένα θλιβερό ξεκίνημα στη σεζόν 2024-25. Ο διάδοχός του, Ρούμπεν Αμορίμ, έφτασε στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα (11/11) μετά από συμφωνία μεταξύ του συλλόγου της Premier League και της πρώην ομάδας του, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ο Τεν Χαγκ και οι άλλοι υποψήφιοι
Η «Corriere dello Sport» και η «Gazzetta Dello Sport» αναφέρουν ότι οι διοικούντες την Ρόμα, βρέθηκαν στο Λονδίνο τη Δευτέρα για να συζητήσουν τη διαθεσιμότητα ορισμένων πιθανών προπονητών. Ανάμεσά τους ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τεν Χαγκ και ο πρώην προπονητής των Τσέλσι και Μπράιτον, Γκρέιαμ Πότερ.
Η «Gazzetta dello Sport» ισχυρίζεται ότι η υπόθεση του Ολλανδού είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του υψηλού μισθού. Ωστόσο στη Ρόμα δείχνουν απρόθυμοι να πάρουν Ιταλό προπονητή γι’ αυτό και προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με τον Ολλανδό τεχνικό, για να καταλήξουν σε συμφωνία.
Η ομάδα της πρωτεύουσας της Ιταλίας έχει ήδη αλλάξει δύο προπονητές από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς έχουν ήδη απομακρυνθεί οι Ντε Ρόσι και Γιούριτς.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Μαδρίτη, με τον κόσμο της Ρεάλ να έχει συγκεντρώσει ήδη 30 εκατ. διαδικτυακές υπογραφές για να απομακρυνθεί από τον σύλλογο!