Μια απευθείας κόκκινη κάρτα, με τις ευλογίες του VAR έγραψε το μισό σενάριο της βραδιάς στο ΟΑΚΑ. Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λαμία. Η αποβολή του Ραντόνια μόλις στο 50΄και ενώ οι φιλοξενούμενοι χωρίς να νιώθουν απειλή κρατούσαν εύκολα το 0-0.
Τι ακριβώς συνέβη; Δύο λεπτά νωρίτερα, στο 48ο λεπτό ο Ραντόνια σταμάτησε με φάουλ τον Πελίστρι που ερχόμενος από την αριστερή πτέρυγα γίνονταν απειλητικός. Ήταν κοντά ο Τσακαλίδης στη φάση, σφύριξε σωστά το φάουλ και τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον αμυντικό της Λαμίας.
Ωστόσο, μετά από παρέμβαση VAR, ο διαιτητής είδε τη φάση κι άλλαξε την απόφασή του, βγάζοντας κόκκινη αντί για κίτρινη κάρτα. Ποιος υπέδειξε από το VAR την παράβαση –με την οποία συμφώνησε ο διαιτητής Τσακαλίδης μετά την επισκόπηση στο video ο Τσαγκαράκης
Η απόφαση αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να διατηρεί από τη νέα περίοδο τα τμήματα που έχει σε χάντμπολ, ποδόσφαιρο γυναικών, πόλο, βόλεϊ, στίβο και σε άλλα πολλά αθλήματα.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για ανοιχτή προπόνηση του Σαββάτου (16/5) στην Allwyn Arena και η αστυνομία της κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής (17/5) την ημέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό