Απίστευτη «γκίνια» για τη Ρεάλ: Ζημιά για Μιλιτάο και δύο αναγκαστικές αλλαγές πριν το ημίχρονο (vid)
H Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Οσασούνα, με τον Μιλιτάο να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση στο 27ο λεπτό – Αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Ροντρίγκο (20′)
Για την 13η αγωνιστική της La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Οσασούνα στο «Μπερναμπέου», με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Έντερ Μιλιτάο, να τραυματίζεται σε ανύποπτο χρόνο στο 27ο λεπτό.
Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Βινίσιους, ο Μιλιτάο πάτησε άσχημα με το δεξί του πόδι και έπιασε το γόνατό του, όπου υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστού, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει και ο Ροντρίγκο με ενοχλήσεις.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 40ό λεπτό τραυματίστηκε και ο Λούκας Βάσκεθ, με τον Ισπανό να επανέρχεται και να συνεχίζει κανονικά τον αγώνα, τουλάχιστον μέχρι να λήξει το πρώτο ημίχρονο του ματς.
Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του Μιλιτάο
Militão lesionado ?????????
— Real Madrid Fans ? (@MadridismoreaI) November 9, 2024
- Stoiximan GBL: Τα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού – Τι χρειάζονται Πανιώνιος και Μαρούσι
- Φορεσιά πολέμου
- Μπενίτεθ: «Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι…»
- Γιουβέντους-Μπολόνια 2-0: Τρίτη σερί νίκη-κλειδί για το Champions League
- Super League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ (vid)
- Μεντιλίμπαρ: «Μένουν τέσσερα παιχνίδια, όμως πιστεύουμε πως υπάρχει το περιθώριο»
- Μεγάλη νίκη με μπροστάρη τον Έσε
- ΖΑΟΝ – Παναθηναϊκός 1-3: Οι φιλοξενούμενες έκαναν την ανατροπή και είναι μια ανάσα από τον τίτλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/vladyslav-tobolenko-i5v1q3XxhgQ-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442