Ορίστηκαν οι ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας – Πότε θα γίνει το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος…
Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και οι ώρες έναρξης των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και το πρώτο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατρόμητου
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες αλλά και τις ώρες των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παράλληλα, η ΕΠΟ όρισε τα παιχνίδια των ρεβάνς, με το Άρης-ΑΕΚ να διεξάγεται στις 3/12, ενώ τα παιχνίδια των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού την Τετάρτη 4/12.
Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, ορίστηκε και το αναβληθέν, λόγω της κηδείας του Τζορτζ Μπάλντοκ, πρώτο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατρόμητου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου Παναχαϊκή-Κηφισιά 17:00 (1-1)
Άρης-ΑΕΚ 19:30 (0-1)
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου ΠΑΟΚ-Αιγάλεω 15:30 (3-0)
Ολυμπιακός-Athens Kallithea 17:30 (1-0)
Βόλος-ΟΦΗ 19:30 (1-3)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 21:30 (πρώτο παιχνίδι)
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου Αστέρας Τρίπολης-Ζάκυνθος 17:00 (2-1)
Πανιώνιος-Πανσερραϊκός 19:30 (0-2)
Τα ζευγάρια των προημιτελικών
Πανσερραϊκός – Πανιώνιος vs Ζάκυνθος – Αστέρας Τρίπολης AKTOR
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός vs Athens Kallithea – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Άρης vs Αιγάλεω – ΠΑΟΚ
ΟΦΗ – Βόλος vs Κηφισιά – Παναχαϊκή
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Πανσερραϊκός – Πανιώνιος vs Ζάκυνθος – Αστέρας Τρίπολης AKTOR / ΟΦΗ – Βόλος vs Κηφισιά – Παναχαϊκή
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός vs Athens Kallithea – Ολυμπιακός / ΑΕΚ – Άρης vs Αιγάλεω – ΠΑΟΚ
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.