
Εντυπωσιακό: Φανέλα του Τζόρνταν πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 4,6 εκατ. δολαρίων (vid)
Η φανέλα των Σικάγο Μπουλς που φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν, στην ντρίμπλα από τον Άλεν Άιβερσον δημοπρατήθηκε για 4,6 εκατ. δολάρια
Τα χρόνια στα οποία οι Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν μεσουρανούσαν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού έχουν περάσει αλλά τίποτα από όσα σχετίζονται με αυτη την περίοδο δεν έχει χάσει την αξία του.
Αντιθέτως, σε κάποιες περιπτώσεις η αξία μερικών αντικείμενων εκείνης της περιόδου έχει εκτοξευθεί, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και στην πρόσφατη δημοπρασία φανέλας του Τζόρνταν.
Πιο συγκεκριμένα, μια φανέλα που ο «Air» φόρεσε σε τουλάχιστον 17 παιχνίδια της χρονιάς πρωταθλήματος με τους Μπουλς (1996/97) δημοπρατήθηκε από τον διάσημο οίκο Sotheby’s και έπιασε 4,68 εκατ. δολάρια.
Το βίντεο με τη «χρυσή» φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν

Πρόκειται για την τέταρτη πιο ακριβή φανέλα που έχει πωληθεί ποτέ σε δημοπρασία.
Την πρωτιά κατέχει μια άλλη φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν, από την τελευταία του χρονιά στους Μπουλς (1997/98), που δόθηκε στον πλειοδότη για 10,1 εκατ. δολάρια.
- Wall Street: Τα μαθήματα από 100 χρόνια επενδύσεων
- Western Digital και Seagate άφησαν πίσω την… Nvidia
- Το 73% των νέων χάνει τον έλεγχο του χρόνου στο internet
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
