Ανατροπή: Ανοίγει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν
Ο δικαστής το 1996 έκρινε ως ένοχο τον 18χρονο τότε Ντάνιελ Γκριν, για τη δολοφονία του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν και τώρα ζητά επανεξέταση της υπόθεσης…
Ανατροπή στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη και αφορά την δολοφονία του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν, το 1993.
Ο δικαστής Γκρέγκορι Γουίκς, που είχε καταδικάσει σε ισόβια τον φερόμενο ως δράστη το 1996, τώρα ζητά την απελευθέρωσή του, καθώς θεωρεί πως δεν αρκούσαν οι αποδείξεις.
Ο συνταξιούχος πλέον δικαστής, θεωρεί πως τα αποδεικτικά στοιχεία δεν ήταν επαρκή εις βάρος του Ντάνιελ Γκριν, καθώς οι εξετάσεις αίματος από τον τόπο του εγκλήματος βγήκαν αρνητικές ή ασαφείς και ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση.
Τι αναφέρει ο φερόμενος δολοφόνος
Η πλευρά του φερόμενου ως δολοφόνου, που πλέον είναι 49 ετών, σχολίασε την πρωτοβουλία του δικαστή. «Είμαι ευγνώμων, η κίνησή του δείχνει πολλά για αυτή την υπόθεση», ανέφεραν.
Ο πατέρας του Τζόρνταν, Τζέιμς, είχε δολοφονηθεί στο αυτοκίνητό του στις 23 Ιουλίου του 1993, κάτι που είχε συγκλονίσει τον «Air» και από τους λόγους που τον οδήγησαν στην προσωρινή αποχώρησή του από το μπάσκετ.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.