
Σβίγκου: Για έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα προχωρήσει μπροστά, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα
Η Ράνια Σβίγκου τόνισε πως «σήμερα ολοκληρώνεται η μεγάλη, δημοκρατική διαδικασία της εκλογής αντιπροσώπων για το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ»
Μήνυμα για τις εκλογές αντιπροσώπων για το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έστειλε η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου.
Όπως ανέφερε η Ράνια Σβίγκου, «σήμερα ολοκληρώνεται η μεγάλη, δημοκρατική διαδικασία της εκλογής αντιπροσώπων για το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Όπως προβλέπει το Καταστατικό μας και οι συλλογικές αποφάσεις των οργάνων μας».
«Για έναν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ισχυρό, ενωμένο, πιστό στην εντολή του ελληνικού λαού»
Συνέχισε λέγοντας πως «από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, με τη μαζική και ενεργό συμμετοχή όλων μας, ακούγεται δυνατά η φωνή των μελών». Όπως είπε, «για έναν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ισχυρό, ενωμένο, πιστό στην εντολή του ελληνικού λαού για αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην αλαζονική και αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη».
Αλλά, όπως επισήμανε η Ρ. Σβίγκου «και για έναν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που θα προχωρήσει μπροστά, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αξιοπιστία, μαχητικότητα, αφήνοντας πίσω του την εσωστρέφεια».
«Καλή δύναμη στους χιλιάδες εθελοντές»
Η Ράνια Σβίγκου είπε πως «με τη συμμετοχή όλων μας στις εκλογές, δίνουμε δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, διασφαλίζουμε τη δημοκρατικότητα της διαδικασίας, και διατρανώνουμε την ενότητα και την προοπτική του κόμματος». Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι αυτό γίνεται «για τις μεγάλες μάχες που ακολουθούν, υπέρ των συμφερόντων της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Για την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη ο τόπος».
Τέλος, η Ράνια Σβίγκου ευχήθηκε «καλή δύναμη στους χιλιάδες εθελοντές, άντρες και γυναίκες, των εφορευτικών επιτροπών».
- Σύστημα Ινφαντίνο: Πώς η FIFA αλλάζει το ποδόσφαιρο για χάρη της εξουσίας
- Ο Αλέξης Σταμάτης έζησε στο τρίγωνο Κολωνάκι-Σόλωνος-Εξάρχεια – «Το ρίγος είναι πολύ σημαντική έννοια»
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης μάς προτρέπει να συνηθίσουμε στη διαφθορά
- Σε λειτουργία μέσα στις επόμενες ημέρες 388 νέες κάμερες για κόκκινα φανάρια
- Ο Λεσόρ υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού στον αγκώνα
- Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή νέου ΚΑΠΗ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

