Η Φόρεστ βρίσκεται πάνω από την Αρσεναλ, την Αστον Βίλα και την Τσέλσι (οι δύο τελευταίες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο) ενώ είναι η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει φέτος την πρωτοπόρο Λίβερπουλ η οποία τρέχει ένα ιστορικό για το κλαμπ ρεκόρ με οκτώ νίκες στα πρώτα δέκα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα υπό νέο προπονητή.
Η τρομερή ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο που ταράζει τα νερά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες, επίδοση που είχε επαναλάβει ξανά τον Μάιο του 1999. Πέρυσι την ίδια περίοδο η Φόρεστ βρισκόταν στη 15η θέση ενώ χρειάστηκε 20 παιχνίδια για να κατακτήσει 19 βαθμούς και φέτος τα μισά.
Η ευθυγράμμιση των άστρων πάνω από το Σίτι Γκράουντ που αναβιώνει ιστορικές στιγμές.
Οι οπαδοί τραγουδούσαν «Η Φόρεστ επέστρεψε» και «Πάμε να κατακτήσουμε τον τίτλο», ενώ φώναζαν συνθήματα για συμμετοχή στην Ευρώπη. Ο Νεοζηλανδός Κρις Γουντ έφτασε τα οκτώ γκολ σε δέκα αγώνες και τα 23 συνολικά με την κόκκινη φανέλα που τον στέλνουν στη δεύτερη θέση στην ιστορική λίστα των σκόρερ του κλαμπ στην Πρέμιερ Λιγκ.
Μόνο ο Μπράιν Ρόι έχει περισσότερα (24). Ο Μουρίγιο κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Βραζιλίας, ενώ ακόμα και ο αμυντικός Όλα Αϊνά σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο με το αριστερό του πόδι έξω από την περιοχή.
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο προσπαθεί να κρατήσει τα πόδια των παικτών του πάνω στη γη, αλλά είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή. Αλλωστε οι περισσότεροι ήδη πετούν στον αγωνιστικό χώρο.
Ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με νεαρό φίλο των Κρητικών να... λυγίζει όταν μαθαίνει από τον πατέρα του ότι θα δει από κοντά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!
Με την παρουσία των αδερφών Αντετοκούνμπο, καθώς και του Ρίτσαρντ Σιάο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη Betsson με τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» το προσεχές Σάββατο (25/4).