Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων με δύο νεκρούς 35 και 65 ετών – Χαροπαλεύει ακόμα ένας 65χρονος
Τρομακτική τραγωδία έξω από τη Λάρισα μετά από δυστύχημα μεταξύ φορτηγού, τρακτέρ, αυτοκινήτου Ι.Χ. και κλούβας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η καραμπόλα δημιουργήθηκε από σύγκρουση του ΙΧ με το τρακτέρ με το αυτοκίνητο να περνά στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούεται με άλλα δύο οχήματα το φορτηγό και την κλούβα. Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα στο δρόμο Λάρισας-Αγιάς με τη σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων που άφησε πίσω της δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, ένας από τους οποίους σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του onlarissa.gr, τραγική κατάληξη είχαν δυστυχώς δύο άνδρες επιβαίνοντες του τρακτέρ και του τουμπαρισμένου αυτοκίνητου, ηλικίας 35 και 65 χρόνων. Ακόμα, ένας 65χρονος (κατά άλλες πηγές 55χρονος) χαροπαλεύει.
Η θανατηφόρα καραμπόλα έλαβε χώρα στο ύψος του χωριού Δήμητρα περίπου στις 18:30 με το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική να φτάνουν γρήγορα στο σημείο.
Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν αρκετά γρήγορη όπως το τροχαίο ήταν σκληρό
Το τρακτέρ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ το αυτοκίνητο «εκσφενδονίστηκε» και κατέληξε ανάποδα σε παρακείμενο χωράφι. Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές για το μέγεθος της σύγκρουσης και δυστυχώς αναδεικνύουν την βιαιότητα του τρακαρίσματος, λαμβάνοντας υπόψιν τα εμπλεκόμενα οχήματα.
Στο σημείο βρέθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τρία διασωστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και Αγιάς, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, ο διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού αλλά και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγιάς για τον συντονισμό απεγκλωβισμών.
Αντίστοιχα γρήγορα εμφανίστηκαν ασθενοφόρα και οχήματα της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος.
- Ο λαός θα είναι ο καλύτερος κριτής για το ποια ή ποιος θα ηγηθεί της δημοκρατικής παράταξης και θα βγάλει τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)
- Νότια Κορέα: Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση και εκσυγχρονισμό στρατιωτικών ελικοπτέρων αξίας 4,2 δισ. δολαρίων
- Το κόστος στέγασης ως αιτία οργής των ψηφοφόρων – Έλλειψη κατοικιών και αποτυχία του ελέγχου των ενοικίων
- Adédèjì: «Παντρεύοντας» την παράδοση με την καινοτομία
- Τουρκία: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με τους 6 νεκρούς
- Φορολογικές δηλώσεις: «Αυτόματα» πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες από αρχές Ιουλίου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/image-11-127x85.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)






























































![Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/image-11-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442